facebook

Welcome

Advertising is the way great brands get to be great brands.
Title Image

Consult optometric

CONSULT OPTOMETRIC

De ce este necesar un consult optometric de specialitate macar o data pe an? Lucrurile sunt extrem de nuantate, insa ne vom rezuma sa spunem ca asemenea analizelor de rutina, consultul optometric reprezinta un capitol esential al sanatatii per ansamblu. De cele mai multe ori, clientii apeleaza la un consult optometric atunci cand problemele de vedere le afecteaza calitatea vietii intr-o asemenea masura incat trebuie neaparat sa ia masuri. Insa toate acestea pot fi prevenite daca analizele sunt efectuate in mod regulat.

La cabinetul nostru de optica medicala, examenul optometric se desfasoara cu maxima rigurozitate si atentie, de la anamneza – discutia preliminara intre specialist si client, si pana la evaluarea vederii, masurarea dioptriilor si stabilirea corectiei optice.

Totul dureaza in jur de 30 de minute, asadar nu te gandi ca lucrurile se desfasoara superficial, asa cum se intampla in majoritatea magazinelor care vand ochelari. Echipa noastra este pregatita sa iti ofere atat raspunsuri, cat si cele mai bune solutii la probleme tale de vedere, tehnologiile de care dispunem fiind cele mai noi in domeniu si inalt performante.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?