facebook

Welcome

Advertising is the way great brands get to be great brands.
Title Image

Comanda Ochelari

COMANDA SI REALIZARE DE OCHELARI

Timpul este cea mai pretioasa resursa de care dispunem si de aceea la cabinetul nostru depunem toate eforturile pentru a-l valorifica la maxim – de la precizia consultului si a recomandarilor de specialitate, pana la executia perechii de ochelari conforme prescriptiei optometrice.

Incepand din vara lui 2020 suntem mandri posesori ai propriei noastre linii de montaj, un pas evolutiv extrem de important care vine drept o incununare si o recunoastere a profesionalismului si a experientei noastre de peste un deceniu. Astfel, iti putem realiza PE LOC!! perechea de ochelari, nemaifiind nevoie sa astepti sosirea comenzii. In aceeasi zi poti efectua consultul, plasa comanda, si pleca acasa cu noua pereche de ochelari. Mai simplu de atat nu se poate.

Iar daca iti faci griji in privinta ramelor de vedere, la cabinet gasesti peste 300 de modele, de la cele clasice si functionale, pana la cele fashion apartinand marcilor de lux, asadar ai de unde de alege.

Laboratorul Express de Optica este PARTENER OFICIAL Essilor, cel mai important producator de lentile corectoare la nivel mondial, fiecare pereche de ochelari venind insotita de certificat de conformitate si de garantia executiei la cel mai inalt nivel. Lentilele Essilor sunt realizate in fabrica brandului din Franta, si beneficiaza de cele mai noi si avansate tehnologii, compania investind anul cateva sute de milioane de euro in cercetare si dezvoltare.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?